Objednávanie
Mobil0905 97 90 93
033/7941 275
Najskôr zdvihneme v čase 11:00-13:00
Cibuľové rizoto

70 g ryže Basmati
50 g póru
50 g červenej cibule
50 g zeleného hrášku
50 g šampiňónov
1 čajová lyžička oleja
2 PL strúhaného tvrdého syra
petržlenová vňať
soľ
 

postup

V hrnci rozohrejeme olej, pridáme ryžu, nakrájanú cibuľu, pór, šampiňóny a hrášok.  Opečieme, zalejeme trojnásobkom vody ako je množstvo ryže, osolíme, okoreníme a prikryjeme. Keď voda začne vrieť, znížime teplotu na minimum a varíme, kým sa nespotrebuje všetka voda v hrnci. Vypneme oheň a 10 minút necháme prikryté jedlo dôjsť. Pred podávaním posypeme stúhaným syrom. Podávame so zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť praje Lenka Macová


Späť k článkom


Meno
Správa Maximálna dĺžka správy 1000

 

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x